PROMOCIJE

AKCIJSKA PONUDA


 

RUBNI KAMEN ZA SVE TIPOVE BAZENA     -30%

Visokokvalitetni rubni kamen za sve tipove i oblike bazena proizveden preciznim mešanjem odabranih vrsta usitnjenog kamena i kvalitetnog polimernog betona izrazite trajnosti. Karakteriše ga visok stepen čvrstoće, otpornosti na vodu, mraz, so, UV zračennje, bazensku hemiju i druge vremenske uslove. Proizvodi se za standardne i nestandardne tipove bazena, sa neklizajućom površinom,  tačno po meri.

U standardnoj ponudi su 5 dezena rubnog kamena, a na zahtev kupca moguće ga je napraviti i u drugim bojama.

Osim rubnog kamena nudimo i zaštitne premaze čiji kvalitet je važan faktor u održavanju ruba bazena.

Širine naleganja rubnog kamena:   20cm  25,5cm   27,5cm   32 cm   25-32cm   25-40cm

Elementi rubnog kamena:   ravni, radijalni, kontra radijalni, ugaoni, ugaoni unutrašnji – oštar, ugaoni unutrašnji – radijalni, ugaoni spoljašnji, prelazni sa ravnog na radijalni, skimerni

! ! ! GARANCIJA 10 GODINA ! ! ! 

 

 

 

VODOPAD ZA BAZEN          -30%

UNIKATNI vodeni slapovi za bazene napravljeni od kompozitnog betona i prirodnog kamena

! ! ! GARANCIJA 5 GODINA ! ! !

INFRACRVENA SAUNA IS4026

-20%          1300€          1050€

Infracrvene saune imaju isti efekat za vaše zdravlje kao i tradicionalne saune ali sa tom razlikom da ne zahtevaju vlagu. Infracrvena toplota je oblik energije koji je neophodan za zdravlje svih živih bića. Ako naše telo ne dobije dovoljno infracrvenih zraka od Sunca postajemo bolesni i depresivni. Da bismo bili smireni i zdravi imamo potrebu za velikom količinom infracrvenog svetla. Toplota infracrvenog zračenja prodire duboko u naše zglobove, kožu i mišiće, ubrzavajući cirkulaciju i bolje snabdevanje tkiva i organa kiseonikom. . . . . . .  

MODEL: IS4026   Dimenzija:  120 x 120 x 194 cm   Materijal:  Kanadski hemlok   Br. osoba:  2   Snaga:  1,8 kW

Grejači:  4 keramička grejača, 1 red-light keramički grejač   Napajanje:  220 V / 50 Hz   Kontrolni panel:  Eksterni/Interni

*Radio/MP3 sa daljinskim upravljanjem: +   *Jonizator/O3 : +   *Držač za čaše: +

TOPLOTNA PUMPA ZA BAZEN 10,5Kw-2,0Kw

-13%           1500€          1300€

VISOKOKVALITETENE toplotne pumpe za grejanje i hlađenje bazenske vode. Toplotne pumpe su izradjene po Toshiba tehnologiji, poseduju digitalni displej i defrost sistem za odleđivanje. 
***GARANCIJA 3 GODINE ! ! ! 

Toplotna pumpa 3kW – 0,6kW;   4,6kW – 0,9kW;   8,5kW – 1,7kW;  10,5kW – 2,0kW;   12kW – 2,3kW;   14kW – 2,7kW; 

Toplotne pumpe obezbeđuju Vašem bazenu toplu vodu u svim vremenskim uslovima, produžavaju bazensku sezonu, lake su za rukovanje i postavljanje, poseduju eco-friendly način grejanja i modernog su dizajna. U sebi poseduju izmenjivač toplote i povezuju se jednostavno bez dodatnih ulaganja.