RUBNI KAMEN

Betonski bazenski elementi za završne ivice bazena, su vrlo važan element svakog bazena, ističući njegovu estetiku i funkcionalnost.

Bazenske elemente (bazenski rubni kamen, kanali za bazene, ploče za plaže…) karakteriše najviši stepen završne obrade, standardno se proizvode od belog cementa i u beloj boji. Na osnovu zahteva kupca, bazenske elemente radimo i u drugim bojama.

Finalni proizvod se pre isporuke kupcu lakira visokokvalitetnim zaštitnim lakovima za beton američke proizvodnje, čime se dodatno poboljšava otpornost proizvoda na UV zrake, spoljašnje i atmosferske uticaje. Proizvodi se isporučuju na paleti, pri čemu je svaki bazenski element posebno upakovan i zaštićen od mehaničkih oštećenja pri transportu. Visok stepen završne obrade i kvalitet bazenskih elemenata, profesionalni pristup, osmišljavanje najboljeg rešenja za kupca, dugogodišnje iskustvo i tradicija su najbolja preporuka za naše proizvode. 

Visok stepen završne obrade i kvalitet bazenskih elemenata,  profesionalni pristup, osmišljavanje najboljeg rešenja za kupca, dugogodišnje iskustvo i tradicija su najbolja preporuka za naše proizvode.